|

|
Patrycja Granat
|
|
Czas planować kolejny Eurotrip. W tym roku wybór wpadł ponownie na wschód- tym razem celem jest Rumunia, Bułgaria i Ukraina. Jeśli się uda, fajnie byłoby zahaczyć o Stambuł. Na początek przydałby się tani lot w tamte rejony (żeby niepotrzebnie nie marnować czasu na przejechanie połowy europy), potem transport głównie stopem (na ukrainie ciekawie by było władować się do pociągu ;)). Noclegi na plaży, w głębi lądu pewnie skombinuje się u kogoś. A no tak, najważniejsze- termin. Końcówka sierpnia, początek września. Czas wyprawy- koło 3 tygodni. Co do trasy-do ustalenia, a pewnie po drodze i tak ulegnie zmianie. Jest kierunek, termin-wystarczy ekipa i można ruszać :)
|
|
|
|

|
Patrycja Granat
|
|
pisz co chcesz wiedzieć. To co pewne to: wylot 6,7 sierpnia do Mediolanu, czas wyprawy- koło 3 tyg, podróż stopem, każdy żeby miał przy sobie min 200 euro. To wsio ;) Tomek jakąś wstępną trasę obczaja, pewnie jak coś ustali to wrzuci na forum.
|
|
|
|

|
Patrycja Granat
|
|
|
Są też tanie loty z Wizz Air'a do Bergamo (koło Mediolanu)
|
|
|
|

|
Patrycja Granat
|
|
No to git. W takim razie wieczorem jak już by ludzie potwierdzili swój udział, będziemy rezerwować bilety :)
|
|
|
|

|
Patrycja Granat
|
|
|
Czyli Twoja dziewoja też jedzie? :D
|
|
|
|

|
Patrycja Granat
|
|
|
Podróżować będziemy stopem ;) Myślę że cała wyprawa potrwa koło 3 tyg.
|
|
|
|

|
Patrycja Granat
|
|
OK robaczki- mamy termin- początek sierpnia :)) Lot samolotem do mediolanu, jak uda nam się zarezerwować lot. POTRZEBNI FACECI AAAAAA!!!
|
|
|
|

|
Patrycja Granat
|
|
No właśnie wiem, ale problem jest też z moją koleżanką która będzie pracować. Na dwa tygodnie byś się nie wybrała?
|
|
|
|

|
Patrycja Granat
|
|
podobno pracuje.... Musimy się najpierw przede wszystkim z terminem dogadać. 15 sierpnia?
|
|
|
|

|
Patrycja Granat
|
|
No ba że plener :] U mnie też ciężko z kasą ;) Narazie jest nas 4 (5). Będę miała jakieś mapy i przewodniki, ale Wy też coś weźcie. Podobno można się po ang dogadać :)
|
|
|