Proszę czekać
Strona główna forum
»
Sprzęt
»
Śpiworek ;)
Autor
Wiadomość
Marta Sobolewska
Temat: Śpiworek ;)
05.06.2009 16:28
Czy jest tak samo duża w różnica w jakości jak w cenie tego typu produktów? Bo chcę zakupić coś do zwykłego wypadu pod namiot, a jak zobaczyłam w necie ceny za niektóre śpiwory to mi szczęka opadła wow.
Marek Świech
17.07.2009 17:52
Cena śpiwora zależy głównie od rodzaju i jakości zastosowanych materiałów oraz jakości wykonania, co przekłada się w praktyce na wagę, właściwości izolacyjne, trwałość i niezawodność. Drugim czynnikiem wpływającym na cenę jest marka. Produkty markowe są oczywiście droższe, choć nie zawsze lepsze proporcjonalnie do ceny.
Jeśli śpiwór jest Ci potrzebny tylko na sporadyczne, stacjonarne wyjazdy latem, kup taki, na jaki możesz sobie pozwolić. Wystarczy nawet hipermarkeciak :). Praktyczniejszy jest typ "mumia" niż kopertowy. Ale wybór jest tu sprawą indywidualną.
przemo z
29.08.2009 22:04
spiworek typu mumia w dłuższej perspektywie jest do bani za bardzo krępuje ruchy dobór zależy czy bedziemy go używać na zewnątrz czy w pomieszczeniach najlepiej kupić kopertówkę z kapturem należy zwrócić uwagę na jką tęperaturę jest przeznaczony i tyle kosztuje najdrosze modele jakie glądałem to koszt 300 zł takie za jakie chciałem i mogłem jeszcze zpłacić
Stronę odwiedzono 371 razy.
Email
Hasło
Nie pamiętasz hasła?
Ostatnie zdjęcia