|

|
Robert Tokarzewski
|
|
Rzuciłem pomysł na forum, może ruszy to kiedyś w sposób bardziej zorganizowany.
Póki co wygląda to tak:
wiadomo, iż w trakcie podróży - także krajowych (i tych to dotyczy) - trzeba gdzieś nocować. Pomyślałem, że oprócz towarzyszy podróży możnaby znaleźć tu na portalu także i nocleg (na zasadzie wzajemności). Dziś ja (my) śpię w podróży po kraju u Ciebie, następnym razem Ty (wy) możecie zajrzeć do Warszawy (przykładowo).
Jednym słowem ZAPRASZAM wszystkie osoby, które są skłonne przenocować u siebie "podróżnika" i same chciałyby kiedyś skorzystać z takiego sposobu noclegu DO ZAPISYWANIA SIĘ na tą podróż.
Do sprawnego działania systemu / programu należałoby tylko uzupełnić swój profil o miejscowość - a później to już tylko pozostaje kwestia 2 prywatnych wiadomości :)
|
|
|
|

|
Monika Szczygielska
|
|
|
nie wiem, czy takie coś ma sens, skoro istnieje już strona, która zajmuje się stricte hosting'iem (oczywiście mam na myśli couch surfing).
|
|
|
|

|
Robert Tokarzewski
|
|
1 - nie lepiej mieś wszystko w jednym miejscu ?
2 - pomysł dotyczy Nas, uczestników Twojej Podróży - byłaby to sposobność poznania, może zalążków dalszych znajomości, wspólnych podróży.
3 - oczywiście, będą zwolennicy jak i osoby sceptyczne. Czasem warto dla tej jednej owieczki ...
|
|
|
|

|
Robert Tokarzewski
|
|
|
W związku z uruchomieniem przez Twoją-Podróż.pl funkcji "oferuje nocleg" zamykam działalność w tym miejscu i zapraszam do uaktualnienia swoich profili...
|
|
|