|
|
|
Twoja-Podróż.pl
|
|
|
W tym temacie możecie pisać, czego Wam brakuje w naszym serwisie. Jesteśmy otwarci na wszelkie sugestie, w końcu jest to portal dla Was :) Serdecznie zapraszam do zgłaszania swoich sugestii w tym temacie.
|
|
|
|

|
Amelia Miłek
|
|
Witajcie,
Fajna stronka tylko trochę mało jest podróży. Nie widzę żeby coś mi brakowało, no może jakaś informacja o innych osobach, które chciały by się udać do tego samego kraju który na mapce zaznaczyli bo teraz nie widzę takiej opcji albo źle szukam :)
Pozdrawiam zespół :)
|
|
|
|

|
Izabela Pesta
|
|
|
Ja generalnie jestem pod wrażeniem portalu. Podoba mi się zwłaszcza przejrzystość. Jeśli mogę mieć jakieś zastrzeżenia to chyba tylko to, że jest on jeszcze trochę mało znany (ale i to się coraz bardziej poprawia). Mam nadzieję, że zorganizujecie kiedyś jakiś zlot użytkowników :) Miło by spotkać na raz tyle ciekawych osób, które mają taką samą pasję :)
|
|
|
|

|
Robert Tokarzewski
|
|
|
w temacie mapki : trudno mniejsze kraje "wyklikać" - bardziej czytelna mogłaby być :) Ewentualnie wybór z listy byłby rozwiązaniem. Zasadniczo duży + i już promuję stronę opisem w GG
|
|
|
|

|
Mateusz Ro
|
|
Witam
Przydatną opcją, było by dodanie jeszcze jednej mapki świata z już odbytymi podróżami(oraz także w jaki sposób: rejs/autostop/rower itd), oraz poszerzenie umiejętności o nowe kategorie (survival,kitesurfing,prawo jazdy(!!)) . Może do tego przelicznik procentowy, ile % krajów świata się zwiedziło? Jako mały dodatek :)
Pozdrawiam MR
|
|
|
|

|
Grzegorz Redźko
|
|
Witam
Brakuje mi opcji wyszukiwania osób chcących udać się do konkretnego kraju.
Pozdrawiam
Grzesiek
|
|
|
|

|
Ula Urszula
|
|
Ogólnie oceniam portal na 6+ :) Brakuje mi jedynie mapki ( albo coś w tym rodzaju ) odbytych podróży , dzięki temu chyba łatwiej będzie o kontakt z tymi osobami i wypytanie o wrażenia i jakieś informacje . Również jestem za zlotem amatorów podróżników . Pozdrawiam moderatora i cały zespół !!!! :)
|
|
|
|

|
Robert Tokarzewski
|
|
|
Noclegi ... Można by stworzyć bazę osób, które są gotowe przenocować u siebie innych członków portalu - wiadomo, podróże to także i noclegi. Podróżując po Polsce można spać u znajomych a później kiedyś się im odwzajemnić. Osobiście rozpoczynam akcję z warszawskim noclegiem !
|
|
|
|
|
|
Twoja-Podróż.pl
|
|
| Robert Tokarzewski napisał(a):
|
| Noclegi ... Można by stworzyć bazę osób, które są gotowe przenocować u siebie innych członków portalu - wiadomo, podróże to także i noclegi. Podróżując po Polsce można spać u znajomych a później kiedyś się im odwzajemnić. Osobiście rozpoczynam akcję z warszawskim noclegiem ! |
Dodaliśmy możliwość oferowania noclegu przez użytkowników.
|
|
|
|

|
Agnieszka z Krakowa
|
|
|
Brakuje mi możliwości wyszukania osoby z konkretnego miasta.
|
|
|