Strona główna
Poradniki
Forum Podróże

Strona główna forum » Sugestie, błędy i porady » Czego Wam brakuje na portalu?
Autor Wiadomość
Twoja-Podróż.pl
Temat: Czego Wam brakuje na portalu?
29.04.2009 23:13
W tym temacie możecie pisać, czego Wam brakuje w naszym serwisie. Jesteśmy otwarci na wszelkie sugestie, w końcu jest to portal dla Was :) Serdecznie zapraszam do zgłaszania swoich sugestii w tym temacie.
status
Amelia Miłek
30.04.2009 00:48
Witajcie,

Fajna stronka tylko trochę mało jest podróży.
Nie widzę żeby coś mi brakowało, no może jakaś informacja o innych osobach, które chciały by się udać do tego samego kraju który na mapce zaznaczyli bo teraz nie widzę takiej opcji albo źle szukam :)

Pozdrawiam zespół :)
status
Izabela Pesta
16.05.2009 22:37
Ja generalnie jestem pod wrażeniem portalu. Podoba mi się zwłaszcza przejrzystość. Jeśli mogę mieć jakieś zastrzeżenia to chyba tylko to, że jest on jeszcze trochę mało znany (ale i to się coraz bardziej poprawia). Mam nadzieję, że zorganizujecie kiedyś jakiś zlot użytkowników :) Miło by spotkać na raz tyle ciekawych osób, które mają taką samą pasję :)
status
Robert Tokarzewski
07.07.2009 03:51
w temacie mapki : trudno mniejsze kraje "wyklikać" - bardziej czytelna mogłaby być :) Ewentualnie wybór z listy byłby rozwiązaniem. Zasadniczo duży + i już promuję stronę opisem w GG
status
Mateusz Ro
10.12.2009 00:53
Witam

Przydatną opcją, było by dodanie jeszcze jednej mapki świata z już odbytymi podróżami(oraz także w jaki sposób: rejs/autostop/rower itd), oraz poszerzenie umiejętności o nowe kategorie (survival,kitesurfing,prawo jazdy(!!)) . Może do tego przelicznik procentowy, ile % krajów świata się zwiedziło? Jako mały dodatek :)

Pozdrawiam
MR
status
Grzegorz Redźko
16.12.2009 15:51
Witam
Brakuje mi opcji wyszukiwania osób chcących udać się do konkretnego kraju.
Pozdrawiam
Grzesiek
status
Ula Urszula
20.12.2009 17:30
Ogólnie oceniam portal na 6+ :)
Brakuje mi jedynie mapki ( albo coś w tym rodzaju ) odbytych podróży , dzięki temu chyba łatwiej będzie o kontakt z tymi osobami i wypytanie o wrażenia i jakieś informacje .
Również jestem za zlotem amatorów podróżników .
Pozdrawiam moderatora i cały zespół !!!! :)
status
Robert Tokarzewski
19.01.2010 17:00
Noclegi ... Można by stworzyć bazę osób, które są gotowe przenocować u siebie innych członków portalu - wiadomo, podróże to także i noclegi. Podróżując po Polsce można spać u znajomych a później kiedyś się im odwzajemnić. Osobiście rozpoczynam akcję z warszawskim noclegiem !
Twoja-Podróż.pl
25.02.2010 00:47
Robert Tokarzewski napisał(a):
Noclegi ... Można by stworzyć bazę osób, które są gotowe przenocować u siebie innych członków portalu - wiadomo, podróże to także i noclegi. Podróżując po Polsce można spać u znajomych a później kiedyś się im odwzajemnić. Osobiście rozpoczynam akcję z warszawskim noclegiem !
Dodaliśmy możliwość oferowania noclegu przez użytkowników.
status
Agnieszka z Krakowa
16.07.2010 20:42
Brakuje mi możliwości wyszukania osoby z konkretnego miasta.
Stronę odwiedzono 825 razy.
Email
Hasło
Nie pamiętasz hasła?

Ostatnie zdjęcia

towarzysz wyprawy
towarzysz wyprawy
towarzysz wyprawy
towarzysz wyprawy