Strona główna
Poradniki
Forum Podróże

Strona główna forum » Sugestie, błędy i porady » drobne uwagi
Autor Wiadomość
status
Eliza Szymaniak
Temat: drobne uwagi
22.03.2009 14:58
Ostanie zdjęcia, chyba nie są dobrze pokazywane? Ja przynajmniej cały czas mam te same, a chyba jakieś były od 18.03 dodawane? :)

Poza tym w dziale "osoby" może od razu mogliby być losowi uzytkownicy, albo np. ostatnio dodani?

Pozdrawiam!

Edit. Pomyślałam, że fajnie by było jakby była możliwość opisu już odbytych wyjazdów. Może też stwórzmy jakiś przewodnik po krajach, które znamy.

I zle wyświetlają mi sie posty na forum. Nachodzi na siebie tekst.
Twoja-Podróż.pl
22.03.2009 17:17
Eliza Szymaniak napisał(a):
Ostanie zdjęcia, chyba nie są dobrze pokazywane? Ja przynajmniej cały czas mam te same, a chyba jakieś były od 18.03 dodawane? :) Poza tym w dziale "osoby" może od razu mogliby być losowi uzytkownicy, albo np. ostatnio dodani? Pozdrawiam! Edit. Pomyślałam, że fajnie by było jakby była możliwość opisu już odbytych wyjazdów. Może też stwórzmy jakiś przewodnik po krajach, które znamy. I zle wyświetlają mi sie posty na forum. Nachodzi na siebie tekst.
Co do problemów z wyświetlaniem postów, to właśnie staramy się ten problem rozwiązać. Co do pozostałych sugestii - będziemy w kontakcie. Dziękujemy za uwagi, jak widać portal wciąż jest w fazie tworzenia i dopracowywania, tak więc każda sugestia będzie brana pod uwagę :)

Pozdrawiam
status
Eliza Szymaniak
22.03.2009 23:36
No i jak widzę udało się naprawić :) Posty wyświetlają się bezproblemowo :)
status
Eliza Szymaniak
25.03.2009 16:04
Tak patrzę na to forum - przydałoby się zaznaczenie, gdzie są nowe posty oraz kto jest autorem ostatniego postu :)
status
Robert Tokarzewski
07.07.2009 05:56
"Planowane wycieczki - Wątki automatycznie utworzone przy zakładaniu podróży"
  Po usunięciu podróży z portalu pozostaje wpis na forum (opis wycieczki). Zasadniczo można go później ręcznie edytować, ale czy usuwając wycieczkę wpis powstały nie powinien także wybyć, nie zaśmiecać forum ?

Konto usunięte
15.08.2009 13:09
Witam
Mam problemy z dodaniem kolejnego miejsca na mapie, ładuje się niby jest a zaraz go brak!
status
Robert Tokarzewski
18.01.2010 19:06
Sądzę, iż powinna być możliwość - dla autora - edycji (ewent. usunięcia) podróży już zakończonych (tzn. tych, których termin minął). Możnaby - usuwając podróż, która nie doszła do skutku - profil w Waszym portalu wykorzystać nie tylko do znalezienia osób chętnych na wspólny wyjazd ale i jako swego rodzaju album podróżniczy.
status
Grzesiek Maślanka
15.04.2010 00:58
- Pierwsze co mnie zaskoczyło to bardzo mało miejsca na tytuł podróży. Warto byłoby dodać jeszcze kilka liter, żeby tytuły były bardziej rozbudowane.

- Druga sprawa: państwa, do których chciałoby się pojechać powinny być wpisywane z listy, a nie tak jak w tej chwili - z mapy. Jak mam dodać Andorę czy Monako?? Przecież to jest niemożliwością!

- Ostatnia rzecz: w tej chwili planując podróż trzeba się zdecydować na jedno państwo. Moim zdaniem to spore ograniczenie, bo w wielu przypadkach celem jest więcej państw a nie tylko jedno.
Stronę odwiedzono 340 razy.
Email
Hasło
Nie pamiętasz hasła?

Ostatnie zdjęcia

towarzysz wyprawy
towarzysz wyprawy
towarzysz wyprawy
towarzysz wyprawy