Strona główna
Poradniki
Forum Podróże

Strona główna forum » Planowane wyprawy » Stolice Europy
Forum wycieczki  Stolice Europy
Autor Wiadomość
status
I K
Temat: Stolice Europy
30.12.2011 16:25
Szukam osób, które są zainteresowane krótkimi wyjazdami i zwiedzeniem (weekend lub przedłużony weekend) ciekawych miast Europy (nie tylko stolic :) Warto korzystać z promocji lotniczych :)
Terminy, ceny itp do uzgodnienia :)
Miejsca, które ja chciałabym zobaczyć to np. Mediolan, Bergamo, Palermo, Kopenhaga, Amsterdam, Porto, Petersburg, Brugia, Dublin, Monako, Lubliana, Budapeszt. Ale jestem też otwarta również na coś innego czego jeszcze nie znam :)

Konto usunięte
30.12.2011 21:52
witaj,
  chętnie Lizbona, Malaga, Istambuł ))
  lidia
status
Karol grzz
01.01.2012 18:35
witam chetnie dolacze do tych podrozy :) zapraszam do kontaktu mailowego lub przez komunikator gg:) Jedyne ale to ze ja jestem z wroclawia...

Konto usunięte
01.01.2012 19:43
Ale to w niczym nie przeszkadza, Wrocław piękne miasto, mam tam bliską rodzinę )))
status
Piotr Grabowski
06.01.2012 12:45
witam, tez bym się pisał na takie zwiedzanie :) A w związku z tym że pracuje to zostają mi tylko weekendy. również zapraszam do kontaktu mailowego i przez gg. Najgorszy problem to taki że mieszkam w zachodniopomorskim i niestety za dużo lotów ze Szczecina to nie ma, ale nie ma co się łamać kolej jeszcze kursuje w naszym kraju :). Jeżeli juz będa znane jakieś szczegóły to wdzięczny byłbym za kontakt.

Pozdrawiam Piotrek
status
robert markiewicz
07.01.2012 23:12
Wszystko spoko, tylko weekend troszke malo czasu. Ciekawe oferty sa na fly4free np Poznań-Barcelona 02.26 za 59zl, Katowice-Rzym 03.21 za 19zl i pare innych okazji. Jesli macie jakies propozycje piszcie smialo na gg 4578404 lub e mail itp.
status
Gwidon O.
08.01.2012 19:16
Cześć. Interesują mnie w szczególności: Amsterdam, Ljubljana, ponadto Kijów, Bukareszt, Bratysława, Berlin.
status
Aleksandra Stachowska
09.01.2012 19:26
Witam serdecznie,
chętnie dopiszę się do wspólnego zwiedzania, jestem otwarta na propozycje, w Europie w zasadzie wszystko mi odpowiada ;)
moje gg 2824901 :)
status
Monika P.
18.01.2012 12:53
Witam:)
Z przyjemnością przyczepię się do tego pomysłu :)
GG 5425271
status
Maria Magdalena Kr
19.01.2012 00:59
Witam :))

chętnie się dopiszę do tego pomysłu.
Dorzuciłabym do tego jeszcze Barcelonę, Lizbonę, Sarajewo, Rzym, Paryż, ale jestem otwarta na wszelkie pomysły.
gg niestety nie podam, bo już sama zapomniałam numeru ;-)))
Stronę odwiedzono 457 razy.
Email
Hasło
Nie pamiętasz hasła?

Ostatnie zdjęcia

towarzysz wyprawy
towarzysz wyprawy
towarzysz wyprawy
towarzysz wyprawy