|

|
I K
|
|
Szukam osób, które są zainteresowane krótkimi wyjazdami i zwiedzeniem (weekend lub przedłużony weekend) ciekawych miast Europy (nie tylko stolic :) Warto korzystać z promocji lotniczych :)
Terminy, ceny itp do uzgodnienia :)
Miejsca, które ja chciałabym zobaczyć to np. Mediolan, Bergamo, Palermo, Kopenhaga, Amsterdam, Porto, Petersburg, Brugia, Dublin, Monako, Lubliana, Budapeszt. Ale jestem też otwarta również na coś innego czego jeszcze nie znam :)
|
|
|
 Konto usunięte
|
witaj,
chętnie Lizbona, Malaga, Istambuł ))
lidia
|
|
|
|

|
Karol grzz
|
|
|
witam chetnie dolacze do tych podrozy :) zapraszam do kontaktu mailowego lub przez komunikator gg:) Jedyne ale to ze ja jestem z wroclawia...
|
|
|
 Konto usunięte
|
|
Ale to w niczym nie przeszkadza, Wrocław piękne miasto, mam tam bliską rodzinę )))
|
|
|
|

|
Piotr Grabowski
|
|
witam, tez bym się pisał na takie zwiedzanie :) A w związku z tym że pracuje to zostają mi tylko weekendy. również zapraszam do kontaktu mailowego i przez gg. Najgorszy problem to taki że mieszkam w zachodniopomorskim i niestety za dużo lotów ze Szczecina to nie ma, ale nie ma co się łamać kolej jeszcze kursuje w naszym kraju :). Jeżeli juz będa znane jakieś szczegóły to wdzięczny byłbym za kontakt.
Pozdrawiam Piotrek
|
|
|
|

|
robert markiewicz
|
|
|
Wszystko spoko, tylko weekend troszke malo czasu. Ciekawe oferty sa na fly4free np Poznań-Barcelona 02.26 za 59zl, Katowice-Rzym 03.21 za 19zl i pare innych okazji. Jesli macie jakies propozycje piszcie smialo na gg 4578404 lub e mail itp.
|
|
|
|

|
Gwidon O.
|
|
|
Cześć. Interesują mnie w szczególności: Amsterdam, Ljubljana, ponadto Kijów, Bukareszt, Bratysława, Berlin.
|
|
|
|

|
Aleksandra Stachowska
|
|
Witam serdecznie,
chętnie dopiszę się do wspólnego zwiedzania, jestem otwarta na propozycje, w Europie w zasadzie wszystko mi odpowiada ;)
moje gg 2824901 :)
|
|
|
|

|
Monika P.
|
|
Witam:) Z przyjemnością przyczepię się do tego pomysłu :) GG 5425271
|
|
|
|

|
Maria Magdalena Kr
|
|
Witam :))
chętnie się dopiszę do tego pomysłu. Dorzuciłabym do tego jeszcze Barcelonę, Lizbonę, Sarajewo, Rzym, Paryż, ale jestem otwarta na wszelkie pomysły. gg niestety nie podam, bo już sama zapomniałam numeru ;-)))
|
|
|