|

|
Grzesiek Wnuk
|
|
Witam :) Jestem dość początkującym podróżnikiem, ale uznałem że warto spełniać swoje marzenia póki jeszcze nie jestem niczym zobowiązany. Dlatego zaplanowałem na przyszły rok podróż do Stanów Zjednoczonych. Parę informacji dotyczących wyjazdu:
Termin: sierpień-wrzesień 2012 Czas: ok. 5 tygodni Wstępny zamysł: Podróż z Nowego Jorku na Zachodnie Wybrzeże wynajętym samochodem Zwiedzanie: Wszystko co najlepsze w USA więc przyroda + architektura Koszt: Jak najmniejszy, ale bez popadania w paranoję. Noclegi- tanie motele, kempingi, CS
Czyli krótko mówiąc przygoda życia :) Im więcej osób tym lepiej i tym taniej- optymalnie 3,4 albo 5.
O mnie- 23 l. student z południa Polski. Zainteresowania- podróże, sport, filmy. Jestem osobą bardzo niekonfliktową, dogadam się z każdym. Nie mam żadnych wymagań co do współtowarzyszy, no może poza determinacją- jeśli wszyscy będziemy mieli wielkie chęci by tego dokonać to podróż uda się na 100%.
Generalnie nie jestem organizatorem, szukam jedynie współtowarzyszy- organizacja podróży i to jak ją odbędziemy będzie efektem kompromisów i uzgodnień tak więc jeden za wszystkich wszyscy za jednego :)
Kontakt ze mną: Albo prywatne wiadomości tutaj albo mailowy- chapi88@gazeta.pl albo gg- 7895003 do wyboru.
Zwiedzenie w ten sposób Stanów Zjednoczonych jest moim marzeniem ( i pewnie wielu z Was). Więc- spełniajmy je!
|
|
|
|

|
Grzesiek Wnuk
|
|
|
Wciąż poszukiwana jedna osoba :) Zachęcam.
|
|
|