Strona główna
Poradniki
Forum Podróże

Strona główna forum » Rozmowy o wszystkim » Podróż
Autor Wiadomość

Konto usunięte
Temat: Podróż
27.01.2011 18:22
To nie jest zwykłe pisanie, tak jak niezwykły jest też temat owego postu.
 Mógłbym zacząć tu banalnie:" każdy z nas ma marzenia". Ale nie taki będzie początek.
 Moja podróż zaczęła się jakiś czas temu poprzez uzmysłowienie sobie czwartego wymiaru.
 Wszystko trwa i realizuje się w czasie.Siedząc w przysłowiowym fotelu zastygamy. Nic się nie dzieje (z pozoru).
 Trwamy, wiec w tym fotelu i myślimy, hm....... czasem nawet pokusimy się o ekstrawagancje i zaczynamy marzyć.
 marzenia jak to marzenia. Nie będę się na nich skupiał. wystarczy mi, iż każdy z nas je ma.A cóż uczynić by je spełnić ?
 No cóż, można pozostać w sferze ich trwania. Tam gdzie powstają. Ale można też chcieć a nawet realizować ów marzenia.
 Tak, wiem, wiąże się to z zasobami finansowymi. Czym większe nasze zapatrywania tym większa kasa na ich realizacje.
 Zaczynam skromnie od podróży do Rumunii. Taki wybrałem sobie cel. Środki na ową podróż też nie zachwycają grubością
 wypchanego portfela.
Moim marzeniem jest połączyć marzenia ze zdobywaniem funduszy na ich realizacje.Daje sobie na to 5 lat. I jestem pewny, iż to osiągnę. Ale.........
By to zaistniało potrzeba mi 2-3 osoby do realizacji pewnego projektu, który w dalszym okresie czasu może stać się dobrze prosperującą firmą. Szukam osób pozytywnie zakręconych z nutką talentu plastycznego bez względu na płeć czy też wiek.
 Dlaczego sam nie mogę się za ten projekt zabrać ?
- bo nie znam języka, niemiecki, angielski.
Nie jest prosto opowiadać o czymś co musi pozostać niewiadome do czasu.
Tym samym nie jest mi prosto zachęcić ludzi do wejścia lub choćby zainteresowania się owym tematem. Bo w gruncie rzeczy nie wiadomo o czym mowa.
Dlatego też chciałbym pomimo niejasności owego tekstu zainteresować ludzi którzy borykają się ze znalezieniem funduszy na realizacje swych pasji. A są pełni pozytywnego nastawienia, dysponują swoistą determinacją w zdobywaniu zamierzonych celów i też nie boją się podejmować nowych wyzwań do odzewu na owy post.
Moja oferta na ten czas?! butelka Ginu, wiaderko lodu, tonic i rozmowa na temat "projektu" do oporu.
Miejsce ? jedna mała podróż - Łódź
A tym czasem Moje namiary dla osób które nie boją się wyzwań. a_jagoda@poczta.onet.pl
Pozdrawiam
Adam Jagoda

Stronę odwiedzono 174 razy.
Email
Hasło
Nie pamiętasz hasła?

Ostatnie zdjęcia

towarzysz wyprawy
towarzysz wyprawy
towarzysz wyprawy
towarzysz wyprawy